Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0113-205014 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
155 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1279 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
keurig bedrijf
behulpzaam
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
15-01-2022 m, 't Zandt
10
5
Prima geregeld allemaal en een fijne spreker gehoord
Prima geregeld allemaal een fijne spreker gehoord en een goede begeleiding gehad.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Glenn, Teteringen
10
5
Snel en prettig contact via de telefoon.
Je wordt op je gemak gesteld omdat het toch een verdrietige gebeurtenis is. De medewerkers nemen ruim de tijd om alles door te spreken. Het Was een mooie en integere uitvaart in het crematorium. Wij wilden geen dienst en hebben alleen gebruik gemaakt van de familiekamer wat erg prettig was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Gerja , Zoetermeer
10
5
Vanaf het eerste zware moment tot aan het allerlaatste moment betrouwbaar
Als iets zo onverwachts en onherroepelijks gebeurt is het fantastisch dat je bij Uivaart 24 mensen aan de telefoon krijgt die meteen helpen en je geruststellen. Ze doen precies wat ze afspreken, je kan op ze rekenen, het zijn professionals.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Vera, Halle
10
5
Zoals afgesproken is de gehele uitvaart verzorging A tot Z goed verlopen.
De uitvaart verzorging met alle wensen van de overledene is van A tot Z volledig naar wens verlopen en wij kijken met een goed gevoel daarop terug. Persoonlijk heb ik alles voor mijzelf al vastgelegd, zodat mijn nabestaande met één telefoontje en met al mijn wensen zonder zorgen of extra toestanden mijn uitvaart te gemoed zien en beleven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
14-01-2022 André Peperkamp, Enschede
10
5
geweldig
Vlotte afhandeling, heel respectvol, alle keuzes mogelijk Goedkoop en alle extra's bij te boeken, raad het iedereen aan ook voor mensen met een kleine beurs
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
14-01-2022 Alida Bakker-Berende, SINT NICOLAASGA
10
5
Een royale uitvaart op maat door professionals die meedenken
Toen mijn nicht was overleden werd mij gevraagd de uitvaart te regelen. De uitvaartverzekering was minimaal , maar ook haar sociale netwerk bestond uit hooguit 5 personen. Ik ben Uitvaart24 erg dankbaar dat ze van begin tot eind met me hebben meegedacht. Geen pakket waar je de helft ,onder deze omstandigheden , niet van gebruikt. Je kunt eenvoudig zelf een rouwkaart maken , via een toegestuurde link kiezen voor een bloemstuk en via telefonisch overleg de dienst invullen. Je hebt het budget zelf in de hand en bepaalt zelf wat zij doen en wat jij doet. Het afscheid was waardig , intiem in de "woonkamer" van het crematorium en de uitvaartleidster deed het uitstekend. Het idee van een uitvaartverzekering is denk ik achterhaald. Leg tijdens je leven een bedrag opzij en regel het als het zover is met Uitvaart24. Je komt niet bedrogen uit !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Hugo, Joure
9
4.5
Zeer professioneel.
Wij waren zeer tevreden over de communicatie, ervaring en professionaliteit tijdens en voorafgaand aan de uitvaart van onze moeder. Door de goede begeleiding is alles perfect naar wens verlopen. Dank aan Uitvaart24!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
13-01-2022 Roger, Etten-Leur
9
4.5
Heb reeds ervaring met deze Uitvaart 24.
Beter kan het gewoonweg niet
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
08-01-2022 Leo Moederscheim, Landgraaf.Niederlande
10
5
Uitermate vriendelijk, flexibel en duidelijk!
Niets dan lof voor Uitvaart24. Alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad waren zeer prettig in de omgang en communicatief vaardig. Erg fijn om in zo’n verdrietige tijd zo goed en flexibel geholpen te worden in de wetenschap dat je een eerlijke prijs betaald. Alles online geregeld met paar keer telefonisch contact om van de standaard af te wijken. De begeleiding op de uitvaart zelf was warm en professioneel. Dit was de eerste ervaring met Uitvaart24 maar kan het iedereen aanraden!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-12-2021 Stephen, Badhoevedorp

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews